Vakantiegeluiden 2019

Doe mee aan de Travelwood geluidenwedstrijd en maak kans op een reischeque ter waarde van 100 euro! Heb jij een leuk filmpje gemaakt tijdens jouw vakantie waarin een grappig, mooi of uniek geluid te horen is? Lees hieronder wat je moet doen om deel te nemen:

Hoe het werkt
1. Maak een filmpje of audio fragment met als onderwerp een grappig/leuk/mooi geluid tijdens jouw reis. Vindt iets dat typerend is voor jouw vakantie. Denk aan een vastzittende rits van een tent, het klinken van twee wijnglazen of misschien wel het geluid van een drukke markt in Chinatown… wat geeft jou nu het ultieme vakantiegevoel?
2. Stuur het fragment naar info@dolly-travelwood.nl. Vergeet niet te melden waar de foto gemaakt is.
3. Ik zal de ingezonden geluiden en video’s waarderen op originaliteit en creativiteit. De winnaar wordt aan het eind van 2019 bekend gemaakt op mijn Facebook pagina

> Bekijk hier de inzendingen tot nu toe!

Spelregels
O De reischeque is alleen geldig bij Travelwood en kan niet worden ingewisseld voor contact geld
O De wedstrijd loopt van 1 januari 2018 tot en met zondag 31 december 2018
O De ingezonde fragmenten kunnen gebruikt voor communicatie over en promotie voor de wedstrijd (denk aan Facebook-posts en nieuwsberichten op deze website)

De winnaressen van vorig jaar, Anneke en Laura Baalhuis uit Agelo wonnen in 2018 met het geluid van een didgeridoo tijdens hun reis in Australië:

Ik zie jullie inzendingen met veel pret tegemoet. Succes!

Dolly Dral – te Riele