Vakantiegeluiden en -smaken 2018

Wegens succes beginnen we alweer aan de DERDE ronde van de Travelwood vakantiegeluiden wedstrijd! Travelwood is op zoek naar het ultieme vakantiegeluid of smaak. Heb jij een leuk filmpje gemaakt tijdens jouw vakantie waarin een leuk, grappig of mooi geluid te horen is? Of een lekkere maaltijd gegeten waar je een foto van hebt of een recept? Lees hieronder wat je moet doen om deel te nemen en de Travelwood cheque ter waarde van 100 euro te winnen!

Hoe het werkt
1. Maak een filmpje of audio fragment met als onderwerp een grappig/leuk/mooi geluid of smaak tijdens jouw reis. Vindt iets dat typerend is voor jouw vakantie. Denk aan een vastzittende rits van een tent, het klinken van twee wijnglazen of misschien wel het geluid van een drukke markt in Chinatown… wat geeft jou nu het ultieme vakantiegevoel?
2. Stuur het fragment naar info@dolly-travelwood.nl. Vergeet niet te melden waar de foto gemaakt is.
3. Ik zal de ingezonden geluiden en video’s waarderen op originaliteit en creativiteit. De winnaar wordt aan het eind van 2018 bekend gemaakt op mijn Facebook pagina

Spelregels
O De reischeque is alleen geldig bij Travelwood en kan niet worden ingewisseld voor contact geld
O De wedstrijd loopt van 1 januari 2018 tot en met zondag 31 december 2018
O De ingezonde fragmenten kunnen gebruikt voor communicatie over en promotie voor de wedstrijd (denk aan Facebook-posts en nieuwsberichten op deze website)

Ik zie jullie inzendingen met veel pret tegemoet. Succes!

Dolly Dral – te Riele