Vakantiegeluiden 2017

banner2

Wegens succes weer een tweede ronde van de Travelwood vakantiegeluiden wedstrijd! Travelwood is op zoek naar het ultieme vakantiegeluid. Geluiden opnemen kan je overal, bijvoorbeeld met je telefoon- of videocamera, of met een app op je telefoon. Lees hieronder wat je moet doen om deel te nemen.

Hoofdprijs
Een Travelwood reischeque ter waarde van 100 euro!

Hoe werkt het?
1. Maak een filmpje of audio fragment met als onderwerp een grappig/leuk/mooi geluid tijdens jouw reis. Vindt een geluid dat typerend is voor jouw vakantie. Denk aan een vastzittende rits van een tent, het klinken van twee wijnglazen of misschien wel het geluid van een drukke markt in Chinatown… wat geeft jou nu het ultieme vakantiegevoel?
2. Stuur het fragment naar info@dolly-travelwood.nl of post hem op mijn Facebook-pagina. Vergeet niet te melden waar de foto gemaakt is.
3. Ik zal de ingezonden geluiden en video’s waarderen op originaliteit en creativiteit. De winnaar wordt aan het eind van 2017 bekend gemaakt op mijn Facebook pagina!

Beluister hier alle inzendingen tot nu toe! 

Spelregels
O De reischeque is alleen geldig bij Travelwood
O De wedstrijd loopt van 1 januari 2017 tot en met zondag 31 december 2017
O De ingezonde fragmenten kunnen gebruikt voor communicatie over en promotie voor de wedstrijd (denk aan Facebook-posts en nieuwsberichten op deze website)
O Vergeet niet te melden waar en wanneer de foto is genomen!

Ik zie jullie inzendingen met veel pret tegemoet. Succes!

Dolly Dral – te Riele